Winkelcentrum De Meent, Papendrecht

Tweedaags evenement én een officiële opening door de Gemeente Papendrecht voor 400 genodigden. Een groots evenement op de zaterdag voor het publiek met onder andere een wensput actie en spetterende optredens van CHIPZ!, Gordon, Hermes House Band, Birgit Lewis, Erik Mesi en de geboorte van de mascotte Meentje.

Dieseko - Bedrijfsfeest, Receptie voor relaties en Open Dag voor bewoners en familie

Een tweedaags evenement én een officiële opening van de nieuwe loods van Dieseko met in totaal zo’n 1350 bezoekers. Van start op vrijdagavond met een receptie voor de relaties met entertainment, live muziek en catering in de feestelijk aangeklede nieuwe loods. Zaterdag overdag een Open Dag voor alle omwonenden en familie van werknemers  met demonstraties en kinderactiviteiten . Als afsluiter een groots bedrijfsfeest voor al het personeel met partners.

City Beach Tour


Een sportevenement op het Koningsplein in Ridderkerk met diverse Beach Sporten. Naast het Beach Volleyball  stond ook Beach Tennis en Beach Footvolley op het programma. Tijdens schooluren hebben jaarlijks  zo’n 550 kinderen van de basisscholen van Ridderkerk en omstreken deelgenomen aan sport stimulatie clinics door professionals . Op de donderdagavond een Business editie met een bedrijvencompetitie inclusief netwerkborrel én op de vrijdagavond en zaterdag open toernooien, afgewisseld met entertainment en demonstraties door pro’s.

10-jarig jubileum SSC Consolidation


Borrel en BBQ voor 200 genodigden ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van SSC Consolidation. Dit evenement werd muzikaal ondersteund door een DJ. Voor de gasten die vanuit heel Europa aanwezig waren, is uiteraard ook voor passend vervoer en verblijf gezorgd.

Start Bouw Parkstad te Rotterdam


Een XXL – lunch voor de  375 kinderen van basisschool de Clipper en 100 genodigden, ter ere van de start bouw van hun nieuwe school, kinderopvang, 3.400 m² winkels, huurappartementen, 12 parkwoningen en parkeerplaatsen. Dit met een bijzonder optreden van Joris Lutz!

https://vimeo.com/67798790

Feestelijke paal BuitenBan te Hoogvliet voor genodigden


Door wethouder Hamit Karakus en de portefeuillehouder Jacqueline Cornelissen van deelgemeente Hoogvliet  is de feestelijke paal geslagen van het project De BuitenBan , bestaande uit ruim 3.000 m² winkel- en horecaruimte, een cultuurhuis, twee appartementencomplexen voor 55-plussers en een ondergrondse publieksparkeergarage. Dit ondersteund door zang, percussie en entertainment .

Sinterklaashuis en Schaatsbaan Hoogvliet


Thema activiteiten zoals een Sinterklaashuis en een Schaatsbaan waren een groot succes in een tijdelijk leegstaande unit. Door hulp van plaatselijke winkeliers en bedrijven zijn deze evenementen tot stand gebracht. Unit geschilderd, meubels geplaatst, muziek en een brief naar de Sint zorgde ervoor dat vele kinderen op meerdere momenten in de week op bezoek konden bij de Sint. Op de foto met Sint en zijn pieten, een liedje zingen, lekker tekenen of luisteren als de Sint aan het voorlezen was. Maar ook een kunststof Schaatsbaan en plaatselijke Horeca maakte er voor vele kinderen een feest van tijdens de kerstvakantie.